Mijn eerste reactie op Lúcia Flores (unboxing + voorlezen)

Ik ben vanaf nu officieel ook kinderboekenauteur! Dat besef maakte me tijdens het unboxen van het eerste exemplaar opeens heel emotioneel, dus dan weet je het alvast: er wordt een heel klein beetje gehuild in deze video. 😄 Of ik verliefd ben op mijn eerste kinderboek (8+)? Dat maakt het filmpje wel duidelijk, denk ik! Ik kan niet stoppen met ernaar staren. En eraan ruiken, dat doe ik ook heel graag.
 
Behalve het bekijken van mijn eerste reactie is er natuurlijk nog meer interessants. Ik lees namelijk het eerste hoofdstuk voor! En dat probeer ik met stemmetjes, maar ik geloof dat ik daar nog even extra op moet oefenen. 😂
De officiële release is volgende week en bij Donner kun je nog steeds een gesigneerd exemplaar bestellen. Dan krijg je niet alleen een handtekening in het boek, maar er zit ook een gesigneerde kaart bij. Bestel dan wel via deze link zodat je echt de gesigneerde editie hebt: Donner.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.