Gesigneerde editie Lúcia Flores (8+)!

PRE-ORDER

Mijn kinderboek (voor kinderen vanaf 8 jaar, maar eigenlijk voor iedereen die ooit 8 is geweest) ‘Lúcia Flores en de vloek van de aaskevers’ verschijnt bijna. Wil je liever een heel speciaal exemplaar, namelijk een met een handtekening? Dat kan! Bestel dan de gesigneerde editie bij Donner, en ik zal er nog een bijbehorende ansichtkaart bij voegen. 🪲

Waar gaat het boek over?

Lúcia Flores hoort een bekende stem uit de koelkast komen. Is dat … abuelo Hugo? Ze strekt haar hand ernaar uit en staat dan opeens op een treinperron. De Welbefaamde Betoverde Limotrein zal Lúcia naar haar grootvader brengen, naar een wereld waarin verloren dierbaren verder leven. Tot ze door de aaskevers naar gene zijde worden gebracht. Maar koningin Polyphaga heeft de aaskevers vervloekt en Lúcia is de enige die de vloek kan opheffen. Hugo heeft haar hulp nodig!

https://www.donner.nl/lucia-flores-en-de-vloek-van-de-aaskevers-gesigneerde-editie/chinouk-thijssen/2000000028712

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.