Jonge Jury Wildcard-winnaar!

🥳JONGE JURY WILDCARD-WINNAAR!🥳

Wat is dit lang een grote droom geweest. Op de tiplijst staan van de Jonge Jury. Genomineerd zijn voor de Jonge Jury-prijs. En met mijn nieuwste YA-thriller is dat nu gelukt! Mijn boek heeft de Jonge Jury Wildcard Wedstrijd gewonnen en is daarmee de elfde leestip geworden, waardoor de tiplijst vol genomineerde boeken nu compleet is. 🥳

Ook al droomde ik hier al jaren van, ik durfde er niet echt op te hopen. En nu het zover is, durf ik het eigenlijk nog niet te geloven. Het moet nog even landen, maar ik ben zo blij en gelukkig. ♥️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.