Je hebt één nieuwe volger in de Young Adult top 6!

Je hebt één nieuwe volger heeft een supermooie recensie gekregen van Chicklit.nl: ‘Tot aan de laatste pagina zit je bijna met open mond te lezen en zelfs dan heeft Chinouk Thijssen nog een interessante wending in het verhaal weten te stoppen. Als je houdt van young adult thrillers dan moet je Je hebt één nieuwe volger een keer gelezen hebben! Het is een ontzettend spannend verhaal dat je het liefst in één ruk uit wil lezen.’ (De hele recensie lees je hier.) En mijn boek heeft ook een plek bemachtigd in de Young Adult top 6 december!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.