IK WORD SCHOOLSCHRIJVER! 

DSS-logo-300x300-RGB-1-1
Een tijdje geleden werd ik voor iets heel leuks gevraagd. Of ik mee wilde doen aan het Halfjaarprogramma van De Schoolschrijver. Na een kennismakingsgesprek zei ik meteen ja, en daarna volgde nog een training. Met mijn eerste kinderboek in aantocht (deel 1 van een hele reeks, waarover ik in januari meer ga vertellen) vind ik dit natuurlijk helemáál leuk.

Wat houdt het in? Ik krijg een half schooljaar een paar vaste klassen op een basisschool met kinderen met een taalachterstand. Daar ga ik elke week een dagdeel naartoe. Met mijn gastlessen zet ik me in voor schrijf- en leesplezier en het taalsterk maken van de kinderen. Aanstaande maandag maak ik kennis met de leerkrachten op ‘mijn’ school en ik heb ook een trajectbegeleider en een buddy die me door dit intensieve maar mooie programma loodsen.

In januari ga ik starten. Heel spannend dus! Gisteren was de kick-offmeeting met de andere Schoolschrijvers (via Zoom), dus ik ben er helemaal klaar voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.