Schrijflessen op Krimpenerwaard

img_7740

Op Krimpenerwaard weten de leerlingen van 2 mavo nu alles over het schrijven van een spannend verhaal. Voor Er Was Eens gaf ik twee gastlessen en ik had een heel aandachtig en enthousiast publiek. Ze wilden van alles weten, bijvoorbeeld wat ik doe als ik vastloop in een verhaal, welk boek ik van mezelf het beste vind en wat mijn dromen zijn. Ook heb ik hele toffe verhalen gelezen, die ze in korte tijd hebben geschreven. Zo zat er een vast met ijzeren kettingen en hoorde diegene voetstappen steeds dichterbij komen, en in een ander verhaal kwam er ineens een man met een bijl de ruimte in. Supercreepy! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.