Review van Soraya

‘Chinouk heeft een unieke manier van schrijven waarbij ze niet alleen haar karakters levensecht beschrijft maar ook de omgeving en situaties beschrijft alsof je naar een film kijkt. Je ziet niet alleen de omgeving voor je maar voelt precies wat de personages moeten voelen en je nekharen gaan overeind staan door de spanning die Chinouk opbouwt en de situaties die door haar worden geschetst.
[…]
Chinouk heeft met Je hebt één nieuwe volger weer laten zien hoe leuk lezen kan zijn, hoeveel spanning het je kan geven en hoe je jezelf erin kan verliezen. Ze mag zich, in mijn ogen, absoluut een van de beste young adult-auteurs van Nederland noemen!’

https://sorayasbookshelf.home.blog/2020/11/16/je-hebt-een-nieuwe-volger-chinouk-thijssen/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.