Interview op Clavis Young Adult

Pasgeleden werd ik door Clavis Young Adult geïnterviewd over schrijven, mijn ambities en meer.

‘Ik vind het geweldig om een verhaal uit te denken en te fantaseren. Met het schrijven zelf heb ik een haat-liefderelatie. De ene dag vind ik het fantastisch om te doen, de andere dag lukt het niet en vind ik alles wat ik geschreven heb waardeloos. Maar het allerleukste vind ik het contact met de lezers. Binnen de YA-community gaat iedereen zo enthousiast aan de slag met het maken van foto’s en video’s en recensies van de boeken, dat vind ik echt fantastisch.’

Het hele interview kun je hier lezen: http://clavisyoungadult.com/auteur/auteur-chinouk-thijssen/.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.