Novelle voor uitgeverij Kluitman

Kennen jullie de populaire novellelijn van uitgeverij Kluitman? Niet dik, niet duur, wel spannend? Daar mag ik zelf ook een novelle voor gaan schrijven! Gisteren tekende ik het contract en de komende weken ga ik aan de slag met het boek dat ‘Gegijzeld’ zal gaan heten. In het voorjaar van 2021 komt de novelle uit!

PERSBERICHT
Populaire YA-thrillerauteur Chinouk Thijssen tekent contract voor novelle bij Kluitman
ALKMAAR –Thrillerauteur Chinouk Thijssen heeft het contract getekend voor een novelle bij uitgeverij Kluitman. Gegijzeld zal in het voorjaar van 2021 verschijnen. Chinouk is een veelgevraagd spreker op scholen en is dit jaar een van de Literatour-auteurs tijdens de ‘Boekenweek voor Jongeren’.

CHINOUK THIJSSEN
Chinouk Thijssen (1983) is de auteur van Fataal spel en de Truth or Dance-trilogie. Naast het schrijven van thrillers voor jongeren werkt Chinouk als freelance corrector en geeft ze lezingen op scholen. De optie op de filmrechten van Fataal spel is inmiddels verkocht, Truth or Dance stond op de shortlist voor Young Adult-boek van het jaar en Break a Leg won Beste Young Adult Nederlandstalig.

KLUITMAN-NOVELLES
Kluitman geeft novelles uit voor jongeren (12+ en 14+). Dit zijn mooie, gebonden, spannende boeken, met een aantrekkelijke verkoopprijs van onder de € 10,-. Met de novellelijn wil de uitgeverij jongeren verleiden tot het lezen van meer boeken. Niet te dik, wél boeiend. Inmiddels zijn er van de Kluitman-novelles al meer dan 20.000 exemplaren verkocht.

Gegijzeld zal in het voorjaar van 2021 bij uitgeverij Kluitman verschijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.