Schrijf dat boek!

GRATIS MINI-SCHRIJFCURSUS

Omdat ik zo vaak de vraag krijg of ik tips heb voor het (her)schrijven van een boek maakte ik een tijdje geleden een apart account aan om daar mijn tips te delen. Dit werd een pilot Insta-cursus die heel enthousiast werd ontvangen. Beginnende schrijvers die geen idee hadden hoe ze moesten beginnen, zeiden na deze cursus een beter overzicht en een stappenplan te hebben. Degenen die steeds vastliepen, konden na mijn tips eindelijk verder met hun eigen boek en hadden weer plezier in schrijven.

Ik merkte dus dat de cursus echt hielp. Maar… in de coronatijd een nieuwe cursus starten was lastiger dan ik dacht. En wat wil ik nu echt? Anderen helpen. Dus heb ik besloten vanaf nu de cursus gratis beschikbaar te maken voor iedereen.

Kleine lettertjes? Die zijn er niet. Je hoeft alleen maar een volgverzoek in te dienen bij @schrijfdatboek en je kunt gebruikmaken van alle informatie. Natuurlijk vind ik het leuk als je deelt dat je de cursus doet (zodat nog meer mensen mee kunnen doen) of als je mensen uitnodigt. Volg dus vanaf nu gratis @schrijfdatboek: https://instagram.com/schrijfdatboek?igshid=1kwyvbkx1rvin

📸 @priscavisser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.