De zapservice van week 18

Hoi! Vanaf nu wil ik op mijn blog wat meer gaan doen (I know, dat heb ik vaker gezegd) en regelmatig artikelen schrijven, maar ook een extra service bieden met alle video’s die die week op mijn BookTube-kanaal verschenen zijn.

Ik ben nog steeds bezig met alles verbeteren. Kortere video’s, vernieuwing qua afstand filmen (ik ga proberen de camera dichterbij te krijgen) en geluid verbeteren (nog niet met externe microfoon, want die is nu nog iets te duur), vernieuwde intro’s, nieuwe muziekjes op de achtergrond en uitgebreidere beschrijving onder de video. Dit zijn eigenlijk allemaal dingen die niet uit de enquête zijn gekomen, maar waar ik zelf een beetje mee zat sinds de nieuwe filmlocatie. Deze ruimte is natuurlijk veel groter.

Iets wat ik de laatste weken vaak hoor is dat abonnees geen melding krijgen dat er een nieuwe video online is gekomen. Als het goed is zie je naast mijn naam, of naast het aantal abonnees, een belletje staan. Als je hierop drukt schakel je meldingen in. Dus elke keer dat er een video op mijn kanaal online komt, krijg je hiervan een melding.

Nog een probleem is dat ikzelf vaak geen melding meer krijg als iemand een reactie heeft achtergelaten op mijn video, waardoor ik soms pas later erop reageer. Ik heb iets gehoord over een glitch en/of een shadowban. Geen idee of dit daarmee te maken heeft, maar af en toe lijkt het alsof er iets misgaat met de techniek. De ene week worden mijn video’s heel goed bekeken, en de volgende week nauwelijks. Niet omdat mijn abonnees niet willen kijken, maar omdat ze er simpelweg geen melding van krijgen. Dus op verschillende manieren probeer ik dat op te lossen. O ja, en ik heb dagelijks dat er een abonnee bij komt en dan een uur later weer af is. En dan weer erbij en weer eraf. Soms 5 keer op een dag. Maar misschien is dit wel heel normaal. 😉

In de YAY OR NAY van april bespreek ik de volgende boeken:

De ontdekking van het Wezenland van Michiel Everts. Dit is een spirituele YA-roman. Interessant voor liefhebbers van YA, maar ook voor mensen die graag meer willen weten over spiritualiteit, maar dan in een fictiejasje.

Kort en gelukkig van Marijke F. Jansen. Dit is een YA en het eerste deel van de Sprookjesjager-serie.

Phobos 2 van Victor Dixen. Zonder te spoileren gaat Phobos over een datingprogramma in de ruimte en dit is dus het tweede deel in deze serie.

In mijn nieuwe weekvlog zie je een stukje van het concert van Gavin DeGraw, in Tivoli Vredeburg in Utrecht. Mijn zusje en ik zijn al 12 jaar fan, vanaf het moment dat ‘I Don’t Wanna Be’ de titelsong werd van de serie One Tree Hill. Hij is echt mijn nummer 1 als het om artiesten gaat. Daarnaast gaf ik een masterclass BookTuben in Bibliotheek AanZet Carnisselande en was mijn huis eindelijk leeg, want yes, IK BEN VERHUISD!

En in de video van gisteren zie je welke boeken ik deze maand allemaal gekocht en gekregen heb (duh, het is een Bookhaul) én er zit een giga winactie bij. Ik mag namelijk € 50 korting geven op een ticket voor het YA Summer Camp van 24 t/m 28 juli. Hét schrijverskamp van Nederland, maar ook erg leuk voor lezers van YA. In deze video vertel ik er alles over en wat je moet doen om deze korting (en de verhalenbundel van vorig jaar) te winnen.

Liefs,

Chinouk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.