De zapservice van week 19

Welkom bij een nieuwe zapservice met hierin de video’s van deze week! Zoals altijd kwam er een weekvlog online en daarnaast twee BookTube-video’s: Shut up I’m Writing en Top 5: Boekverfilmingen.

Screen Shot 2017-05-14 at 21.15.49In deze weekvlog zie je het YA-evenement in Boekhandel Haasbeek. Er waren 15 auteurs aanwezig en we hebben heel wat boeken gesigneerd en veel lieve lezers gesproken. Ook werden er workshops gegeven. De link naar de vlog vind je hier: klik

Screen Shot 2017-05-14 at 21.16.06Zoals beloofd ben ik met een nieuwe serie begonnen waarin ik maandelijks mijn schrijfproces bijhoud. De serie heet Shut up, I’m writing en de eerste editie gaat over de onzekerheid die er nog steeds is, ook nu ik een boekcontract heb ondertekend. De link naar deze video vind je hier: klik

Screen Shot 2017-05-14 at 21.16.19In mijn nieuwe Top 5 bespreek ik mijn favoriete boekverfilmingen. Ik ben heel benieuwd naar welke films jullie goed gelukt vinden! De link naar deze video vind je hier: klik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.