De verhuisstress is voorbij (voor even)

Iedereen die mij kent of volgt weet het: ik ben verhuisd. Het was een helse maand, want het was zoveel meer werk dan ik had ingeschat! Tussen werkuren door en met een klein groepje aan hulp kreeg ik het voor elkaar om in een maand tijd mijn huis leeg te krijgen, maar… eind dit jaar verhuis ik nog een keer. En hopelijk gaat het dan een stuk soepeler en sneller.

Toen zag ik de website Verhuisbedrijfutrecht.nl voorbijkomen en dacht ik: bingo! Het kan dus inderdaad makkelijker en sneller. Nu werk ik thuis en deel ik mijn eigen werkdagen in. Maar stel nou dat je op vaste tijden werkt en niemand kan je buiten die uren helpen, dan zit je toch met een probleem.

VBU_3a_final_1a_normal

Een van de pluspunten die me op de website opviel was dat het verhuisbedrijf 365 dagen per jaar beschikbaar is, ook na werktijd dus, zonder dat er extra kosten bij komen. Ook helpt het bedrijf bij een spoedverhuizing en zelfs als het om immigratie gaat. Nu was ik op dit moment niet van plan om internationaal te verhuizen, maar ik heb er wel eens over nagedacht. Meerdere keren zelfs. Misschien ooit… Maar het allervervelendst vond ik nog wel het inpakken van al mijn spullen. Ik ben ervan geschrokken hoeveel ik in drie jaar tijd heb verzameld. Guess what… Ook daar kun je Verhuisbedrijf Utrecht voor inhuren. Ze hebben namelijk een speciale in- en uitpakservice. Als ik dat eerder had geweten… En ze helpen natuurlijk met het transport van je spullen en sterke mannen kunnen alle zware dozen voor je sjouwen en je meubels (de)monteren, laminaat leggen en andere klusjes doen die in ieder geval niet aan mij zijn besteed.

Na het verhuizen was ik nog niet klaar. De flat moest bezemschoon opgeleverd worden. Eigenlijk had ik daar helemaal geen tijd voor. Er lag nog zoveel werk dat ingehaald moest worden… Het erge is dat ik de laatste week de hulp van mijn vader in heb moeten roepen. Kapot kwam hij terug nadat hij hard had gewerkt in mijn bijna-niet-meer-huis. De volgende keer weet ik wie ik om hulp moet vragen in die laatste fase. Want het is echt zo: de laatste loodjes wegen het zwaarst.

verhuisbedrijfutrecht-inpak

Kortom, je kunt de hele verhuizing uit handen geven, of zelf bepalen waar je hulp bij nodig hebt. En dat altijd tegen de meest voordelige prijs en mogelijk in meerdere steden, bijvoorbeeld ook bij Verhuisbedrijf Hilversum.

En dan heb ik nog een laatste tip voor als je gaat verhuizen: de verhuischecklist. Ik ga deze link ook alvast goed opslaan voor over een paar maanden. Verhuizen kan dus echt makkelijker, en sneller!

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Verhuisbedrijf Utrecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.