Winactie op Whoopsie Leesie

winactieMisschien heb je het al gezien, maar ben je toevallig geen vaste bezoeker van boekensite Whoopsie Leesie, dan zou ik toch even een kijkje nemen! 1 april (geen grap!) bestond deze site een jaar. Tevens was dit de eerste dag van een jubileummaand vol met leuke winacties. Wat je (nog steeds) kunt winnen? Boeken, boeken en nog eens boeken. En natuurlijk verloot ik ook een pakket met daarin mijn boeken (gesigneerd) Liefdesduivel, Hopeloze prinses en Hij is van mij, bijbehorende boekenleggers én het e-book Eindeloos. Meedoen? Dat kan hier: http://whoopsieleesie.nl/?p=25027

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.