Bijna een jaar HIVM

20130522-005749.jpgHij is van mij is alweer bijna een jaar uit. Wow, wat gaat dat snel! Ik kan me nog goed herinneren hoe spannend de weken voor publicatie waren. Spannender dan de vorige keren. Deze keer zaten lezers er echt op te wachten. Nog voor verschijning stond het al op menig verlanglijstje. Geweldig! Berichten als: ‘Ik ga het meteen kopen!’ stroomden binnen.
En toen kwam bijna tegelijk de Vijftig tinten-trilogie uit…

Ondanks zoveel tinten kreeg mijn boek toch wel eens voorrang. Lezers begonnen in mijn boek, recensie-exemplaren werden overal naartoe gestuurd. Het werd gelezen!

Maar van vrienden en kennissen kreeg ik de eerste paar maanden regelmatig te horen: ‘Ik heb net Vijftig tinten gekocht. Zulke goede boeken!’
U snapt: ik raakte lichtelijk getraumatiseerd door deze erotische boeken.
‘Je boek staat op mijn verlanglijstje, maar eerst Vijftig tinten…’
Maar toch al snel begonnen ook sommige vrienden mijn boek echt te lezen, en vrienden van mijn ouders. En vrienden van vrienden. Oude vrienden. Oude klasgenoten. Kennissen. Facebookvrienden, Twittervrienden. Zelfs Instagramvrienden en BodieBoostvrienden. De eerste enthousiaste reacties kwamen binnen en de recensies waren meer dan leuk. NBD Biblion deed een grote bestelling (dat was de eerste keer!) en nu ligt HIVM in bijna iedere Nederlandse bieb.

We zijn nu dus bijna een jaar verder en de laatste weken lijkt er echt een run op te zijn. Meerdere keren per week zie ik foto’s op Instagram voorbijkomen van lezers die mijn boek vasthouden en op boekenfeestjes wordt me gevraagd of ik even een exemplaar wil signeren. HIVM geniet een soort tweede leven dus! Iedereen die HIVM heeft gekocht/geleend/gelezen: heel erg bedankt! Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zullen reageren op mijn volgende boek.

Nu rust HIVM even uit op verschillende vakantieplekken dankzij de mensen die de Hollandse lente proberen te ontwijken. Zo kom je nog eens ergens! Helaas krijg ik niks mee van dat heerlijke weer, dus ik moet het doen met de foto’s. Nou ja, ook goed. Blijf maar sturen, hoor! Ik doe wel net alsof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.