Schrijfwedstrijd op Mijnchicklit.nl

Houd je van schrijven en is een eigen boek je ultieme droom? Dan is dit je kans! Op Mijnchicklit.nl ben je als (beginnende) schrijver in staat om op professionele wijze zélf je eigen boek uit te geven. Doe mee aan de schrijfwedstrijd en dan staat jouw boek straks misschien wel te schitteren tussen alle bekende boeken op Chicklit.nl zelf en ga jij een glansrijke schrijverscarrière tegemoet. 

Doe mee aan de schrijfwedstrijd
Ter introductie van het nieuwe self-publishingplatform Mijnchicklit.nl, organiseert Chicklit.nl een schrijfwedstrijd. Heb jij altijd al in de Louboutins van Sophie Kinsella willen staan of droom jij van een carrière zoals Chantal van Gastel? Doe dan mee aan de schrijfwedstrijd en wie weet schittert jouw boek straks tussen alle bekende boeken op Chicklit.nl. Je zou dan zomaar een glansrijke schrijverscarrière tegemoet kunnen gaan!

De prijs
Iedere deelnemer is eigenlijk al een winnaar. Het publiceren van je boek is immers al een feit via Mijnchicklit.nl. Maar door met de schrijfwedstrijd mee te doen, maak je kans op een compleet verzorgd promotiepakket voor jouw boek op Chicklit.nl, met daarin onder andere:
1)     Een plekje in de bibliotheek van Chicklit.nl
2)     Een professionele recensie op Chicklit.nl
3)     Een passende promotiecampagne, zoals bijvoorbeeld een Leesclub.
4)     Een door Chicklit.nl ontworpen cover mét quote van Chicklit.nl op de kaft
5)     Drie gratis gedrukte exemplaren

Meedoen?
Publiceer voor 15 september 2013 je chicklit-manuscript op Mijnchicklit.nl en zend het deelnameformulier in bij de jury van de schrijdwedstrijd. Lees ook de voorwaarden op Chicklit.nl om mee te doen aan de schrijfwedstrijd. Houd Chicklit.nl goed in de gaten voor het laatste nieuws rondom de wedstrijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.