TheSword Magazine

525746_257058704429033_1595913764_nVanaf vandaag staat het gratis magazine TheSword Project Sero online. Het is een lekker dik magazine, met maar liefst 100 pagina’s! Ik ga er vanavond lekker voor zitten, maar kan je alvast vertellen dat er op pagina 10,12 en 13 iets heel leuks staat. Namelijk een vijfsterrenrecensie van Hij is van mij en een interview. Daarnaast vind je nog veel meer interviews, recensies, verhalen, columns, winacties enzovoort. En had ik al gezegd dat het magazine gratis te lezen is? Dat kun je namelijk hier doen: TheSword Magazine.

Een shortcut naar naar pagina’s 10, 12 en 13 vind je hier in pdf-vorm: Interview en Recensie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.