COVER REVEAL EERSTE KINDERBOEK!

Eindelijk mag ik de cover van Lúcia Flores en de vloek van de aaskevers laten zien; mijn eerste kinderboek en deel 1 van de Lúcia Flores-reeks voor kinderen vanaf 8 jaar. Alle illustraties zijn gemaakt door de getalenteerde Stefan Yamá Cab, en ik ben er zo gek op. 😍 En extra leuk: in mei verschijnt het boek al! De redacteur gaat er nu aan beginnen, dus het gaat nog veel sneller dan gedacht!

HET VERHAAL:

Lúcia Flores hoort een bekende stem uit de koelkast komen. Is dat … abuelo Hugo? Ze strekt haar hand ernaar uit en staat dan opeens op een treinperron. De Welbefaamde Betoverde Limotrein zal Lúcia naar haar grootvader brengen, naar een wereld waarin verloren dierbaren verder leven. Tot ze door de aaskevers naar gene zijde worden gebracht. Maar koningin Polyphaga heeft de aaskevers vervloekt en Lúcia is de enige die de vloek kan opheffen. Hugo heeft haar hulp nodig!

Ik kan niet wachten tot jullie het kunnen lezen en alle mooie illustraties kunnen zien! 🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.