Femke Louise over ‘Dubbelleven’

In haar eerste boekenvlog praat Famke Louise over het boek Dubbelleven. De hoofdpersoon Ivy krijgt een relatie met een jongen en komt steeds meer onder zijn slechte invloed te staan. Famke Louise: ‘Ik ben daar ook een soort slachtoffer van geweest. Er waren wel dingen in dit boek die ik zeker wel herkende en dat vond ik wel apart. Ik herkende dat je superslecht contact hebt met je ouders, dat je vriendschappen beëindigt en dat gewoon 1 iemand daar superveel invloed op heeft. Mensen die mijn documentaire op Videoland hebben gezien zullen wel weten waar ik het dan over heb. Ik heb contact gehad met de schrijfster Chinouk Thijssen en zij vroeg me of ik denk dat er een waarschuwing in het boek zit. Dat denk ik zeker wel. Ik denk dat er in het boek genoeg dingen gebeuren zodat jij beter kan oppassen met wie je in zee gaat. Ik heb zelf ook nog een vraag voor de schrijfster: Als je zo’n boek kan schrijven, heeft zij dan zelf ook zoiets meegemaakt? Want het is gewoon heel herkenbaar.’ Bekijk de boekenvlog van Famke Louise en kom meer te weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.