Stem op de Jonge Jury

Een tijdje geleden gebeurde er iets waar ik heeeeel veel van had gedroomd maar wat ik nooit daadwerkelijk had verwacht. Ik werd met mijn YA-thriller Je hebt één nieuwe volger genomineerd voor de Jonge Jury. 😳 Dat besef is nu eindelijk een beetje geland. Nu komt stap twee. Vanaf vandaag kun je een stem uitbrengen op jouw favoriete boek. Het enige wat je hoeft te doen is het boek te selecteren door erop te klikken. Als je je gegevens achterlaat maak je ook nog eens kans op een Fuji Film Instax-camera. 📸 Maar je mag ook anoniem je stem uitbrengen. Dan hoef je niks in te vullen maar vink je alleen nog een hokje af voor akkoord en als bewijs dat je geen robot bent. 👾

Dus hier komt mijn vraag: vind je dat Je hebt één nieuwe volger het verdient om de Jonge Jury te winnen? Dan zou ik HEEL BLIJ zijn met jouw stem. ☑️♥️

https://jongejury.nl/stemmen/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.