Interview over schrijven

Pasgeleden interviewde Britt van Boeken van Britt mij over schrijven, recensies en mijn boeken.

‘Natuurlijk vind ik het jammer als iemand minder enthousiast is over wat ik heb geschreven, maar dat hoort erbij. Ik probeer me altijd te houden aan alle leuke reacties die ik krijg. Degenen die mijn boeken met veel plezier lezen. Dat is uiteindelijk de groep voor wie je het doet.’

Het hele interview kun je hier lezen: Boeken van Britt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.