Kinderboek schrijven

Elke dag aan het schrijven. Aan mijn eerste kinderboek (voor 9+). Doordat ik het nu (net als vele anderen) veel rustiger heb dan normaal, ben ik maar begonnen met een idee dat al een paar jaar on hold stond.
🐳
Stiekem heb ik het ook steeds uitgesteld omdat ik bang was dat ik wat in mijn hoofd zat nooit zo op papier zou krijgen. Maar nu ik een weekje bezig ben, ben ik wel gerustgesteld. Ik vind het zelf zó leuk! Het is het gekste, meest bizarre en meest bijzondere wat ik ooit heb geschreven.
🐝
En in dit boek is alles mogelijk. Je kunt het zo gek niet bedenken. Ook al weet ik op dit moment niet wat er allemaal gaat gebeuren in de toekomst (ook niet in de boekenwereld, want gaan we straks nog wel nieuwe contracten krijgen voor nieuwe boeken? Alle scenario’s zijn al door mijn hoofd gegaan), ik schrijf voorlopig maar gewoon lekker door. En hopelijk kunnen jullie alles dan met veel geluk volgend jaar lezen.
📸: Prisca Visser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.