Prijsuitreiking Beste Boeken in de Donner

Op zondag 8 maart tussen 12.00 en 13.00 uur vindt in het theater van Boekhandel Donner de uitreiking plaats van Thrillers & More Beste Boeken 2019, waarbij Wendy Brokers, Sandra J. Paul en Chinouk Thijssen de prijs zelf in ontvangst zullen nemen, en gaan we in gesprek met de auteurs.

Toegang gratis. Stuur een mail naar info@thrillersandmore.com om aan te geven dat je komt. Met je aanmelding maak je kans op een van 3 boekenpakketten die tijdens het event worden verloot (persoonlijk op te halen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.