Er Was Eens

Wat was het leuk, mijn eerste dag workshops geven voor Er Was Eens, en dan ook nog op het Montfort College, in mijn eigen stad Rotterdam. Eén brugklas en twee mavo 2-groepen vertelde ik alles over wat ik zo leuk vind aan schrijven, hoe ik zelf ooit ben begonnen en waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Daarna gingen ze zelf aan de slag met het bedenken van een personage en het schrijven van een spannende scène. Er kwamen heel mooie verhalen uit! Ik denk zeker dat er wat schrijvers in de dop tussen zitten. Superleuk dat ik aan dit mooie project ter leesbevordering en schrijfinspiratie mag meewerken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.