5 sterren voor Dance or Die door Thrillers & More

‘Een sterke trilogie schrijven is heel wat. Niet alleen de afzonderlijke delen moeten spannend zijn en staan als een huis; de ontknoping moet ook spetteren en je, als het even kan, nog een trap na geven. Hoe Chinouk het doet – haar fijne schrijfstijl, de vreselijke gebeurtenissen, de vriendschap en de romantiek die tussendoor toch nog een plekje in het verhaal weet te vinden – weet ik niet, maar ik kan met zekerheid zeggen dat Dance or Die de perfecte afsluiting was van deze danstrilogie. Ik kon hem amper wegleggen en de ontknoping denderde flink na.’

Hier lees je de hele recensie: Thrillers and More

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.