Tafelgesprek in De Domijnen in Sittard

A.s. zaterdag in het zuiden van het land. Aan tafel! Een gezellige middag waarop ik in bibliotheek De Domijnen in Sittard word geïnterviewd door gastheer Rick Vechel, met livemuziek erbij van vijf jonge muzikanten.
 
‘Schrijfster Chinouk Thijssen is bekend van haar spannende boeken die zich afspelen in de balletwereld. Zij vertelt aan tafel hoe en waarom ze is begonnen met schrijven, over de zoektocht naar een uitgever en uiteraard over haar boeken. Ze vlogt veel en zal ook daarover vertellen. Tussen haar verhalen door kun je genieten van enkele muzikale intermezzo’s door de volgende muzikanten: Sofie Widdershoven, Daphne Corten, Jordan Faber, Váso van Mierlo en Aukje Hermanns. Gastheer Rick Vechel heeft vast voor hen ook nog wat verrassende vragen in petto.’
 
Daarna zal ik van 15.00 tot 16.00 signeren in Boekhandel Krings.
 
Entree is gratis en er zijn hapjes en drankjes!
Alle info vind je hieronder. Tot zaterdag?
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.