Read or Die – leesmarathon Truth or Dance-trilogie

70700418_3480504198629969_1227455671276929024_o

De Truth or Dance-trilogie komt tot een einde. Het slotdeel Dance or Die zal heel binnenkort (eind september) verschijnen. Het leek ons leuk om dit met z’n allen te vieren. Daarom organiseren we in het weekend van 5 tot 6 oktober een Read or Die-readathon. We hebben dit weekend gekozen zodat de bloggers dan ook mee kunnen doen. Heb je de eerste delen al gelezen, dan mag je natuurlijk ook meteen beginnen met het slot. Wachtte je nog met lezen van deel 1 tot Dance or Die uit zou komen, dan is dit het moment om de hele trilogie achter elkaar te lezen.

Tijdens de readathon zullen er vragen en polls in de FB-groep Wie is Truth or Dance?! geplaatst worden. Deze zullen we apart verdelen in berichten over het eerste deel, het tweede deel en het derde en laatste deel, zodat niemand te veel spoilers te zien krijgt. Er is maar één regel en dat is natuurlijk om niet online te plaatsen wie Truth or Dance is, want dat zou niet leuk zijn voor de andere lezers (en voor de auteur en de uitgever). Verder mogen jullie het helemaal zelf invullen.
Meedoen? Als je lid bent van de FB-groep Wie is Truth or Dance?! kun je alle updates volgen tot het zover is en krijg je het startsein wanneer de Read or Die begint. Tot binnenkort! Als je durft…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.