Recensie Truth or Dance – De Juf Leest

acs-0006-1

‘Er zit in dit eerste deel en goede opbouw van spanning. Dit belooft veel goeds voor het tweede en derde deel. In dit eerste deel zitten erg leuke, onverwachte wendingen in het verhaal.
De schrijfstijl van Chinouk vond ik ook erg fijn. Wat ik ook heel leuk gedaan vond, was aan het begin alle ballettermen in de vorm van aantekeningen. Nu was ik zelf wel bekend met de meeste termen, maar mocht je helemaal niks met ballet hebben, kon je het af en toe even terug zoeken.
Ik las het verhaal heel snel uit. Wat ik ergens een beetje jammer vond, een goed teken dus. Het verhaal wist mij zeker vast te houden. Tussen de gezellige vriendinnengesprekken zit een goede spanning verwerkt.
Het plot had ik ook niet zien aankomen. Je wordt er wel voor gewaarschuwd, maar ik dacht toch: dit kan niet echt.’

Lees hier de hele recensie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.