Lezersreactie met balletfoto

‘Ik krijg meteen zin om te dansen wanneer ik dit boek zie!💃Een tijdje geleden kocht ik Truth or Dance van Chinouk Thijssen. Meteen toen ik erin begon, kon ik niet meer stoppen met lezen. Ze zeggen wel eens dat een boek écht goed is wanneer je er je slaaptijd voor opgeeft… nou, dat was zeker het geval met Truth or Dance!💕📚 Het boek gaat over ballet, wat ik heel erg leuk vind! Ik was enorm benieuwd naar hoe Chinouk de balletwereld op papier zou zetten. De manier waarop ze dit heeft gedaan vind ik erg mooi. Ik genoot ervan wanneer Chinouk haar hoofdpersonage liet opgaan in haar liefde voor ballet!✨Ik kijk enorm uit naar het vervolg op dit boek!’

De foto is gemaakt door Marlies van onlybooklove.

Foto 04-11-18 20 32 53

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.