Hillybillybeauty.nl las Fataal spel

fataalspel-1080x720Fataal spel is een thriller die wat mij betreft perfect in het rijtje kan van YA-thrillers zoals Knock-out (Cis Meijer), Snitch (Margje Woodrow) en Complot (Eva Burgers). Een thriller die ook heel goed gelezen kan worden door de jeugd op de middelbare school. Even heerlijk wegduiken in een spannend boek is toch de beste ontspanning?! Ik kijk ook al uit naar het nieuwe boek van Chinouk, Truth or Dance, dat ik binnenkort zeker zal aanschaffen.’ – Hillybillybeauty.nl 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.