5 sterrenrecensie van Serendipity Books

De recensie van Marjolein van Serendipity Books is binnen, en ze geeft 5 sterren aan Truth or Dance!

‘De personages zijn ijzersterk, ik heb diep respect voor Chinouk met hoe levendig deze personages zijn en hoe goed ik me met elk personage kon identificeren ook al heb ik nooit in de balletwereld gezeten. Dit maakt het ook een beetje dat de personages heel dierbaar voor me zijn geworden. En dat heb ik echt maar met enkele boeken.’

De hele recensie lezen? Dat kan hier: Serendipity Books.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.