YA-nocturne en sleepover op de Boekenbeurs

2 november organiseert Clavis wel iets heel speciaals: namelijk een YA-nocturne en een sleepover OP de Boekenbeurs in Antwerpen. Tijdens de nocturne is er een leesclub en een panelgesprek (met mij en Clavis-medewerkers over Truth or Dance) en tijdens de sleepover worden er o.a. workshops gegeven (ook door mij). De sleepover is zo goed als uitverkocht, maar op mijn Instagram (check mijn Stories) kun je nog meedoen met een winactie.

Van 19.00 tot 20.00 uur zal ik op 2 november ook Truth or Dance signeren en op 3 november ben ik vroeg in de middag ook nog aanwezig.

42705359_1114151228751272_1068858184191442944_o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.