Gast op de John Green Fanparty

10 oktober verschijnt het nieuwste boek van John Green: Schildpadden tot in het oneindige. Boekhandel H. De Vries Boeken in Haarlem geeft ter ere van deze uitgave een speciale John Green Fanparty. Supertof natuurlijk!

Wat kun je die avond verwachten? Natuurlijk leuke dingen in John Green-style en een heel tof programma. Tim Rooyers van killingmydarlings.nl is de host van de avond en vertaalster Aleid van Eekelen-Benders vertelt over Schildpadden tot in het oneindige. Maar… ook ik ben uitgenodigd als gast en spreker. Als John Green-fan en trouwe abonnee van vlogbrothers mag ik die avond vertellen waarom ik John zo awesome vind. En Emmy van Letters & Lights heeft exclusieve John Green-kaarsen bij zich!

Een avond die je dus zeker niet wilt missen. Erbij zijn? Meld je aan op het Facebook-event!

 

Ee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.