De eerste versie is af!

20992978_1098474356954126_6885647830199919241_nJullie hebben het vast wel voorbij zien komen op al mijn socialmediakanalen, maar ik heb in 8 weken tijd de eerste versie van mijn nieuwe (of nieuwe-nieuwe, om het makkelijk te houden) boek geschreven!

Dit is het eerste deel van mijn trilogie (ook de eerste trilogie die ik schrijf; and I love it) en ik wil hem nog voor de kerst insturen naar mijn uitgever.

De vraag die ik veel heb gekregen is waarom ik het niet nu meteen stuur, ‘het is toch af’? Nee, de eerste versie is af, maar er moet nog zoveel gebeuren. Volgende week leg ik dit hele proces uit in een nieuwe Shut up, I’m writing op mijn BookTubekanaal.

Jullie moeten alleen nog wel even wachten tot jullie het boek kunnen lezen, want het vorige boek dat ik heb geschreven, waar ik begin dit jaar een contract voor tekende bij Clavis, komt volgend voorjaar uit. Dit boek is dus voor daarna. Maar de volgende twee delen van de trilogie ga ik binnenkort ook schrijven, ik wil er niet te lange pauzes tussen laten zitten, dus wie weet kunnen ze ook wel sneller achter elkaar uitkomen! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.