Verslag high tea met lezeressen

Zoals jullie al op wat losse foto’s en in mijn vlog hebben kunnen zien ben ik pasgeleden met een paar lezeressen gaan high tea’en bij Ten to Three Bakery in Rotterdam. Hoe nodigde ik de lezeressen uit? Scelta Publishing maakte er een winactie van en rond 1 januari mocht ik vijf winnaressen uitkiezen. Daarnaast ging stagiaire Fleurine mee, zij had net haar snuffelstage afgerond, en mijn uitgever Evelien van Steenis. Fleurine haalde ik op bij Centraal Station en de rest kwam achter elkaar binnengedruppeld.

Ten to Three Bakery ken ik al een paar jaar, maar ik had er nog nooit een high tea meegemaakt. Natuurlijk is het voornamelijk zoet, want het is echt een cupcakewinkel. Dat betekende veel cupcakes, macarons, cakepops en brownies. Maar daarnaast hadden we ook sandwiches, scones en tomatensoep met een tosti. Vooraf kregen we perzikchampagne (ik geloof trouwens niet dat het echte champagne was, maar wel erg lekker).

De lezeressen die erbij waren: Joelle, Patricia, Mathilde, Cisz en Nakita.


  

De foto’s zijn trouwens gemaakt door de meiden die allemaal prachtige spiegelreflexcamera’s bij zich hadden. Bloggers united! Nu ik alles zo weer voorbij zie komen wil ik meteen terug. Ik weet zeker dat ik er dan weer net zo van geniet.


  

Wat iedereen altijd heel bijzonder vindt is dat ik geen thee lust. Het ligt eigenlijk vooral aan het warme water, want als ik het laat afkoelen lust ik het wel. Maar blijkbaar ben ik niet de enige. Er waren er nog twee die hetzelfde hebben als ik. Erg handig op een high tea. 😉 Maar toch ga ik er altijd met veel plezier naartoe. Ik ga echt niet voor de thee…

Tegelijkertijd was ik aan het vloggen, wat ik af en toe best lastig vond, want je moet toch een balans vinden tussen sociaal zijn en te veel filmen en daardoor zelf niks meer meemaken.
  

Zoals je ziet was het erg gezellig. Het leek net of ik iedereen al heel lang kende. Sommigen had ik al eerder ontmoet (Cisz, Nakita, en natuurlijk Fleurine en Evelien) en de rest kende ik alleen online.

Tussendoor stelde iedereen mij vragen over het schrijven en over mijn boeken en verder kletsten we gezellig over bloggen en alles wat daarbij komt kijken.

Had ik al gezegd dat de meiden geweldige camera’s bij zich hadden? Ik bedoel: OMG!
  
  

Tussendoor signeerde ik iedereens boeken (alleen die ik geschreven heb natuurlijk, anders is het een beetje raar).

  


En toen moesten we al weer bijna de deur uit, dus was het tijd voor selfies.

En een officiële groepsfoto. Voor Evelien zie je trouwens een blauw tasje met confetti erop staan. Iedereen kreeg namelijk een goodiebag mee.

Cisz maakte een foto van wat er in de goodiebags zat.

Wil je meer van de high tea zien? Nakita en Patricia hebben een verslag op hun blogs geplaatst.

Nakita’s verslag

Patricia’s verslag
En Fleurine heeft een speciale unboxing van de goodiebag gedaan op haar YouTube-kanaal (met nog wat beelden van de high tea).

Fleurines video

En dan zijn we nog niet klaar… 🙂 Zelf heb ik natuurlijk ook een vlog online gezet. Misschien hebben jullie deze al gezien, maar voor de zekerheid plaats ik de link hier ook.

Vlog high tea

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.