Vandaag besteld, voor de kerst in huis

Wil je iemand een spannende thriller cadeau doen voor de kerst? Of wil je er zelf een op je verlanglijstje zetten? Natuurlijk tip ik dan Hij is van mij, mijn nieuwste thriller, die veel positieve en enthousiaste recensies en lezersreacties heeft mogen ontvangen.

In de fysieke boekhandels vind je op dit moment bijna alleen maar boeken van HELE GROTE NAMEN, dus mijn boeken zijn echt alleen te bestellen via deze fysieke winkels (maar dan duurt het zo lang voor je het binnen hebt) of online winkels. Bestel je bijvoorbeeld vandaag nog via Bol.com, dan heb je het boek (of de boeken) nog voor de kerst binnen! Dus waar wacht je nog op?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.