Quillerz deel 3

Na de bundels Quillerz deel 1 (met o.a. mijn verhaal ‘Controle’, over een geest in een bubbelbad) en Quillerz deel 2 is nu het derde deel verschenen, met wederom een verhaal van mij erin. Op de cover hier links ziet u van welke andere schrijvers u een spannend verhaal kunt verwachten, want dat ze stuk voor stuk spannend zijn, kan ik u garanderen. Ik heb ze allemaal gelezen.

Mocht u niet weten wat een quiller is, bij deze een korte uitleg: de quiller is een zogenaamde Quick VrouwenThriller. Een kort en spannend verhaal, geïnspireerd op een actueel (nieuws)onderwerp, van maximaal 4.000 woorden. Alleen de verhalen die de vakkundige jury van VrouwenThrillers.nl doorkomen, worden op de website gepubliceerd en later gebundeld in een Quillerz-deel.

In Quillerz deel 3 is ook mijn verhaal ‘Misplaatst vertrouwen’ te lezen.

Bestellen? Dat kan zeker! Binnenkort ook op Bol.com, maar op dit moment al via: deze webshop!

Daarnaast maak je nu ook kans op een gratis exemplaar van Quillerz deel 1, op VrouwenThrillers.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.