Chinouk Tees

Heel regelmatig krijg ik de vraag of ik nog nieuwe T-shirts heb ontworpen voor Chinouk Tees, of ik word gevraagd of ik al iets voor Halloween of Kerstmis in de shop heb staan. Maar dan komen ze er toch gauw achter dat http://www.chinouk.net (wat vanaf het begin al http://www.chinouktees.nl had moeten zijn) volstaat met foutcodes en dat de blog en webshop verder onbereikbaar zijn.

Dat komt omdat ik volledig met Chinouk Tees gestopt ben. Een paar maanden geleden heb ik dit besluit genomen omdat ik er zelf ook niet veel affiniteit meer mee had, de inspiratie voor nieuwe teksten werd steeds minder en er was te weinig tijd om er goed voor te gaan zitten.

De laatste overgebleven shirts heb ik gedoneerd aan een goed doel en in januari 2012 gaat de website officieel offline.

Chinouk Tees is niet meer.

Iedereen die er ooit aandacht aan heeft besteed, op een website, blog of in een tijdschrift… heel erg bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.