Regenboogboekenkast

Mijn boekenkast was tot vorige week een groot drama. Ongeorganiseerd en rommelig. Recensieboeken blijven maar binnenstromen (waarvoor dank) en ik doe mijn best om alles zo snel mogelijk te lezen, maar in de tussentijd moeten de boeken ook een plekje hebben.

Vorig jaar lagen mijn boeken nog hoog opgestapeld op de grond, her en der verspreid. Niet echt een leuk gezicht en ook niet erg praktisch. Toen kwam de boekenkast en begon ik de boeken te sorteren op genre, naam en uitgeverij. Ordelijk, maar nog steeds niet mooi.

Het was nog heel wat werk, de boeken op kleur sorteren. En wat moeilijk om auteurs uit elkaar te moeten halen! Maar het is gelukt. En ik moet eerlijk bekennen dat ik mezelf er regelmatig op betrap dat ik lang naar de regenboogkast zit te staren. Gewoon omdat het zo mooi en rustgevend is. Mijn volgende stap is een zwarte boekenkast (net iets mooier dan dit) en dan natuurlijk nog veel groter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.