Kinderboekenjournaal over Happyland

“De clown opent weer zijn mond.
‘Happy’. Maar deze keer klinkt de stem als die van iemand die ik heel goed ken.
Kippenvel verschijnt op mijn armen en in mijn nek.
Alles om me heen lijkt te vertragen, en dan zijn het alleen nog de clown en ik.
En die stem. Het is de stem van mijn vader.”.

Wanneer je begint met lezen word je opgeslokt door het dorpje Zevenstroom. Je ziet het dorp en het pretpark voor je ogen verschijnen en langzaamaan ben jij één van Bodi zijn vrienden. Het boek aan de kant leggen is dan ook zeer zeker geen optie. Je wordt, net als de jongeren uit dit boek, meegenomen in het mysterie. Die stem… en dan ook nog eens de legende van Luna Laveau…

En er verdwijnen steeds meer jongeren die het pretpark bezoeken. De populairste attractie, de wildwaterbaan, lijkt daar iets mee te maken te hebben. Bodi en zijn vrienden weten dat ze dit mysterie zelf moeten oplossen, want wie zou hen geloven als ze de waarheid over Luna Laveau zouden vertellen?

De kinderboekenwereld heeft er weer een pareltje bij. Wel één met een griezelig tintje, zoals we van Chinouk Thijssen gewend zijn. De spanning is zeer opbouwend. Ben je 9 jaar of ouder, heb je stalen zenuwen en ben je klaar om het mysterie op te lossen? Dan is dit boek echt iets voor jou! – @kinderboekenjournaal 🎢🎡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.