Auteurs 3PAK

Eindelijk mag ik het bekendmaken! Ik ben dit jaar een van de 3PAK-auteurs! 3PAK is het boekenweekgeschenk dat vanaf 16 september (in de Boekenweek van Jongeren) gratis af te halen is op alle scholen en bij boekhandels en bibliotheken.

Ik vind het een eer dat ik hiervoor ben gevraagd en ik hoop natuurlijk dat jullie van de bundel gaan genieten. Hierin vind je niet alleen een kort verhaal van mij, maar ook van de geweldige Daan Heerma van Voss, én een gedichtencyclus van niemand minder dan Gershwin Bonevacia!

De foto voor de cover is gemaakt door Mark Uyl. 📸

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.