Stem op Gegijzeld voor de Prijs van de Jonge Jury!

Eerder vertelde ik al dat mijn boek Gegijzeld is verkozen tot een van de Leestips van de Jonge Jury 2022, iets waar ik natuurlijk heel blij mee ben! Vanaf vandaag begint de stemcampagne. No worries, ik ga jullie niet continu spammen met oproepjes, maar ik zou het wel heel leuk vinden als je op Gegijzeld stemt. De boeken met de meeste stemmen komen in de Top 3 en maken daadwerkelijk kans op de Prijs van de Jonge Jury. Wil jij mij helpen? Je kunt je stem uitbrengen via deze link: Jonge Jury.

0AA15F46-C646-4C6C-887E-70058D5B8BF8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.