Young Adult-event in Drachten – GEANNULEERD

IMG_6212

YOUNG ADULT EVENT πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³ Wij zijn blij, want op vrijdag 19 november organiseren wij eindelijk weer een YA-event! 🀩 Niemand minder dan @chinoukthijssen (bekend van haar spannende jeugdthrillers, o.a. de ‘Truth or dance’-trilogie) is te gast en vertelt ons alles over haar boeken 😍 Zelf delen we natuurlijk ook onze favoriete boekentips πŸ“š Bovendien zijn er mooie prijzen te winnen en krijg je bij aankoop van een boek een goedgevulde goodiebag! 🎁 Mail, bel of DM ons om je op te geven. Vanwege een beperkt aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk. Entree is gratis en het event begint om 19:30 uur (deuren open vanaf 19:15 uur). Kom je ook? πŸ˜„ NB. In navolging van de richtlijnen van het RIVM scannen we bij de ingang de QR-code van je coronacheck-app.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.