Lezing voor 9 klassen in Lisse

Vandaag gaf ik een lezing aan 9 tweedejaarsklassen van het Fioretti College in Lisse, waar ik vorig jaar ook al werd uitgenodigd. De klassen werden verdeeld over 3 grote groepen en kwamen in de aula bij elkaar. Of ik het erg vond om voor een grote groep te staan, vroeg de Schrijverscentrale me een tijdje geleden. ‘Nee hoor,’ antwoordde ik stoer, maar vorige week begonnen de zenuwen toch wel een beetje te komen. Zulke grote groepen 45 minuten geboeid houden met mijn verhaal, dat is best een uitdaging. Maar gelukkig waren die zenuwen nergens voor nodig. Er werd aandachtig geluisterd, er werd actief meegedaan en zelf hadden de leerlingen zich heel goed voorbereid door op mijn website te kijken en vragen voor te bereiden.

Aan het einde van de laatste ronde werd ik nog door een paar leerlingen geïnterviewd voor een verslag en vormde zich een rij voor selfies en handtekeningen.

Het was heel leuk om weer terug te zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.