Voordragen in de Arminiuskerk

Ik vond het fantastisch! Voordragen in de Grote Zaal van @debatpodiumarminius tijdens de 36-urige literaire marathon van Passionate Bulkboek. 300 schrijvers droegen voor uit eigen werk. Ik vertelde over mijn YA-thriller Je hebt één nieuwe volger en las daaruit voor, en ik vertelde kort over mijn kinderboek Lúcia Flores en de vloek van de aaskevers. En over mijn vliegangst en het idee om voortaan te reizen via de koelkast.

Bedankt @passionatebulkboek @schrijverscentrale en @letterenfonds voor het organiseren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.