[GESLOTEN] Maak kans op een Lúcia Flores-pakket!

214582175_4460397820645777_8928007825746669625_n

Wil jij een pakket winnen met daarin het boek Lúcia Flores en de vloek van de aaskevers, een exclusieve poster én een kaart? En dan ook nog gesigneerd?

Reageer dan onder deze blogpost (druk op de titel van deze post en je ziet onderaan ‘Geef een reactie’ staan) en vertel waarom jij dit pakket moet winnen. En wie weet ben jij wel de gelukkige! De prijswinnaar krijgt vanzelf bericht.

31 Comments

 1. Hoi Nelly, gefeliciteerd! Jij hebt via de loting van commentpicker het Lúcia Flores-pakket gewonnen! Stuur je me een mailtje met je adres? Dan komt het zo snel mogelijk jouw kant op. En laat me ook nog even weten of je het boek gesigneerd wilt en op welke naam. 🙂

 2. lijkt m een heerlijk boek! Poster ziet er ook gaaf uit

 3. Mooi pakketje. Ik loot graag mee en Zou me graag verdiepen in deze boeken

 4. Alleen de mooie prenten zijn al erg de moeite waard om dit boek aan te schaffen, geeft toch een meerwaarde bij het lezen en voorlezen, je fantasy de vrije loop laten, doe daarom graag mee voor mijn neefje en nichtje om dit fantasy boek voor te lezen.

 5. Alleen het plaatje al, dat smaakt naar meer……

 6. Mijn dochter zal heel blij zijn met dit boek, ze verslindt boeken en dit boek zal weer een hoop leesplezier opleveren.

 7. Prachtig, ik doe graag mee.
  Volgen mij is dit een pareltje.

 8. Wat een gave actie! Ik doe graag mee. Ik zou het nu lekker zelf willen lezen tijdens mijn zwangerschapsverlof en daarna wil ik het voorlezen aan de kinderen in mijn klas.

 9. Dit lijkt me een heel tof boek om mijn zoon in de vakantie aan het lezen te krijgen.😅

 10. Lijkt me heel leuk boek voor mijn neefje! Hij komt deze zomervakantie 2 weekjes bij me logeren en heeft dan alle tijd om zich te laten betoveren door een wereld waarin álles mogelijk is.

 11. De kans op een (gesigneerd!) fantasyboek laat ik absoluut niet schieten. Met zo’n boek is het voor mijn tieners binnen een paar regels heerlijk wegdromen

 12. Sprookjesachtige titel, deze stimuleert je fantasie. Ben benieuwd wat de kids van dit boek vinden. Die graag mee

 13. Ik doe erg graag mee, prachtig boek voor kinderen,ik doe erg graag mee 💛💛🧡🧡 Groetjes Anneliese de Waal 🥰🥰🥰🥰🥰

 14. Die fantasievolle lezer ben ik natuurlijk.
  Dus kom maar op met dat pakket!

 15. In een wereld waar alles mogelijk is, zou het mogelijk moeten zijn dat ik deze mooie prijs win 🏆 😃

 16. Wat ene leuke winactie! Ik ben nieuwsgierig naar het boek en welke avonturen Lúcia Flores gaat beleven! Ik wil het boek aan mijn nichtje voorlezen tijdens mijn vakantie zodat we samen kunnen genieten van het boek!

 17. Ik ben echt een fan van je schrijfstijl en ben heel benieuwd hoe je het schrijven van dit genre hebt aangepakt. Plus alle goede dingen die ik er over heb gehoord hebben me nog nieuwsgieriger gemaakt.

 18. Lijkt mij een geweldig boek! De recensie op Hebban liegt er tenminste niet om. Hiermee kunnen de kids zich helemaal in een fantasie wereld onderdompelen. Gelukkig houden ze nog steeds meer van lezen dan achter al die schermpjes zitten

 19. Wat gaaf! Vanaf het moment dat ik wist dat er een kinderboek van jouw hand zou komen was ik super nieuwsgierig (en dat ben ik nog steeds). Genoten van je YA verhalen tot nog toe en zelf gek op het lezen van jeugdboeken. Plus een prachtige vormgeving die het verhaal al tot leven laat komen voordat je ook maar begonnen bent met lezen! Klinkt heerlijk magisch met een mooie onderlaag ❤

 20. Wat ziet het er mooi uit,ik maak de kinderen graag blij met dit mooie boek

 21. Lijkt me heel erg tof! Allereerst is het leuk voor mijn blog, maar ik ken ook een leesgraag meisje dat hier heel blij mee zou zijn!

 22. Ik heb al veel goeds gelezen over ‘Lúcia Flores en de vloek van de aaskevers’; dat wil ik graag zelf ook kunnen beoordelen.
  Graag gelezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.