Reserveer Lúcia Flores

Ook online is Lúcia Flores en de vloek van de aaskevers nu overal uitverkocht. Maar check vooral bij je lokale boekhandel of ze nog een exemplaar op voorraad hebben. Vind je het niet erg om nog een paar weken langer te wachten, reserveer dan een gesigneerde editie bij Donner, dan krijg je het boek met handtekening en gesigneerde kaart in juni toegestuurd: https://www.donner.nl/lucia-flores-en-de-vloek-van-de-aaskevers-gesigneerde-editie/chinouk-thijssen/2000000028712

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.