Dubbelleven genomineerd voor Young Adult boek van het jaar 2020!

Dubbelleven is genomineerd voor Young Adult boek van het jaar 2020! Vorig jaar haalde ik met Truth or Dance de shortlist en wat zou ik het tof vinden als dat deze keer ook lukt. Net zoals vorig jaar bestaat de lijst uit zulke mooie titels dat dat haast onmogelijk is, maar met jullie stem maak ik nog een kans. In ruil krijg je mijn EEUWIGE DANK. ♥️💫

Help je mij naar de shortlist? Breng dan hier je stem uit: https://www.chicklit.nl/boekvanjaar/171273/chicklitnl-young-adult-boek-van-jaar-stem-op-jouw-favoriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.