Schoolbezoek Fioretti College

Chinouk Tijssen krijgt leerlingen aan het schrijven
Tijdens de Boekenweek voor jongeren (18 t/m 27 september) was Chinouk Thijssen te gast op het Fioretti College in Lisse. Chinouk heeft een aantal thrillers op haar naam staan waaronder Fataal Spel, Thruth or Dance, Break a leg en Dubbelleven. Met aanstekelijk enthousiasme gaf ze vier workshops aan 3 mavo. Ze vertelde boeiend hoe ze tot het schrijven van boeken was gekomen. Haar eerste boeken werden door de uitgevers afgewezen, maar Chinouk gaf niet op en kon haar verhalen uiteindelijk gepubliceerd krijgen bij Clavis Uitgeverij. Tijdens de workshops moesten de leerlingen individueel in korte tijd een scène op papier schrijven. Dat leverde verrassende resultaten op van schrijvers in de dop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.