Een letter meer graag over Dubbelleven

Dubbelleven is zo’n boek dat mij raakte. Het voelde aan als een boek vol waarschuwingen, zonder dat er met een vingertje gewezen werd. […] Die spanning, samen met het onderwerp, vond ik goed samen gaan en het zorgde er vooral voor dat ik maar door bleef lezen. Ik denk dat dit ook goed werkt voor de doelgroep, want als er iets is wat ik mijn leerlingen altijd hoor zeggen is dat ze van spannende boeken houden. Dan zitten ze met Dubbelleven echt wel goed.’

De hele recensie vind je hier: https://www.eenlettermeergraag.nl/jeugdliteratuur/boekbespreking-dubbelleven-c-thijssen/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.